• Ново
Върхът на Коледно Fashionlite с 80-футовыми 200-led гирлянди, Прозрачна Върхът на Звездна елха с многоцветни венец, USB щепсел, 8 режима на дистанционно управление таймер, Коле?

Върхът на Коледно Fashionlite с 80-футовыми 200-led гирлянди, Прозрачна Върхът на Звездна елха с многоцветни венец, USB

Rating 
BGN 44.16

Налично
Продуктът е наличен

【Две в един дизайн,】 Направете върха на коледната елха и led струнни инструменти осветителни тела дизайн "всичко в едно".Спестете ви повече време и усилия за това как да комбинирате различни стилове и цветове на коледа елочной звезди с различни блещукащите гирлянди.Публикувайте тази звездна украса на коледната елха на закрито, по слънчевата улица, на коледното парти, сватба, дом, фестивал, празник, шоу, ресторант, хотел, бар, търговска сграда, мол и т.н. 【Гуманизированный избор】Прозрачен topper за елхи и ярък низ осветление са и двата цвята.В зависимост от размера на вашата коледна елха, препоръчваме ви да изберете 48-крак струнен лампа с 128 светодиода за коледно 4-6, 5 метра или на 80 метра от 200 скандал за коледни елхи 6,5-9 фута.Моля, обърнете внимание, че 48 метра са най-подходящи за 6-метровата коледна елха, а на 80 метра са най-подходящи за 7,5-8 метра.По този начин, подвешивание на дърветата друг размер ще бъде по-кратък или по-дълъг, но то също така ще изглеждат привлекателни. 【Модернизирани гирлянди USB】Ние сме добавяне на слой от плътен защитен материал от PVC на медна жица, който го прави по-безопасен, устойчив на разкъсване и лесно повреждаемым.Междувременно, модернизирани ламповые мъниста по-ярка конвенционалните led крушки.Дизайн на захранването от USB и подводящим тел с дължина 9,8 фута може да бъде свързан с множество видове мобилни източници на енергия и могат да се движат свободно, без пречки.Моля, обърнете внимание, че USB куплунга, а не е водоустойчив!!!. 【8 режима, таймер и потъмняване на】Насладете се на 8 мечтательными режими на мигане, насочвайки дистанционното управление или бутона за USB-штекере (2 начина).Насочете дистанционното управление към приемника и натиснете, за да се насладите на режим синхронизация 6 часа вкл. и 18 часа изключено. и режими на спиране на тока.Добър избор ще бъде да даде тази topper с подсветка на вашите приятели, съседи и семейства, като приоритет за подарък.Моля, ОБЪРНЕТЕ внимание, че преди да използвате дистанционното управление, моля, извадете от него изоляционную такса.Също така ИМАЙТЕ предвид, че при използване на насочвайте дистанционното управление на USB куплунга, а!!!. 【Лесна инсталация】Свържете скоба с нашата върхът за коледната елха със светлини и го фиксирайте на върха на коледната елха.Нашите 48-подножието на осветителни тела за украса на дървета идват с 8 нишки топли led гирлянди, и всяка нишка има 16 светодиоди. 80 фута идва с 10 нишки, всяка нишка е с 20 светодиода.Просто отделяйтесь един от друг и падайте естествен начин, без хаотична ликвидация.Цвят : Многоцветен | Размер : 80 фута.

Параметри на продукта

1.Допълнителен размер:
48 МЕТРА:
8 стойки, всеки с дължина 6 метра, с 16 светодиода, Само за 48 фута и 128 светодиода.
80 ФУТА:
10 щандове, всеки е с дължина 8 метра, с 20 светодиода, Само на 80 метра и 200 светодиоди.
2.Дължина на захранващия кабел USB:
9,8 ФУТА (3 м)
3.Изход:
Безопасно ниско напрежение 5 В
Моля, Обърнете Внимание:
1.Клас на водонепропускливост IP20. Не го използвайте в дъждовни или снежни дни!!! :
2.Опитайте се да не го използва на открито!!!!! Ако трябва да го използва на открито, се уверете, че е в слънчево време!!! :
3.USB куплунга, а не е водоустойчив. Не погружайте USB конектор във водата!!! :
4.Моля, изключете USB-конектор от захранващ източник, ако вие не ги използвате. :

Продукти в категория