• Ново
4K 24-Мегапикселова Следовая помещение, Ловно детска помещение с SD карти 64 GB, Инфрачервено нощно виждане с ниски нива на светене от 75 метра, Време за задействане от 0,2 ?

4K 24-Мегапикселова Следовая помещение, Ловно детска помещение с SD карти 64 GB, Инфрачервено нощно виждане с ниски нива

Rating 
BGN 55.19

Налично
Продуктът е наличен

????★Ултра-високо качество на изображението/видео★ Разширени 24 мегапиксела и видео с резолюция 4 K осигуряват зашеметяваща ярки изображения и звукови клипове.Разгледайте повече информация, увеличаване на мащаба на вградения 2,4-инчов LCD екран.Тази детска място на пътека ще ви отведе до света на дивата природа. ????★Невероятно бързото откриване на движение★ 3 сензор PIR позволяват да гледате област с широк ъгъл от 120° и на разстояние по 75 метра.Невероятна скорост на задействане 0,2 с позволяват бързо и точно да определи и да записва всяко намерени движение. ⭐★Сверхнизкая чувствителност към светлина★ Вградени 42 бр. 850 нм инфрачервени светодиоди с ниска светлина, камера на ловния следа не ще изплаши диви животни.Обхват на сензора за нощно виждане е до 75 метра.Той може да бъде добре скрит в пълна тъмнина и записва всеки прекрасен момент от нощта. ☔★Трайно и широко използван★ Водоустойчив пластмасов корпус IP65 и силикон о-пръстен правят камерата защитена от дъжд, капки и прах.Тази ловна камера може да работи в трудни условия, което е особено важно за сигурност на дома, наблюдение на дивата природа и стрелба в полеви условия. ????★Лесна настройка и монтаж★ Изисква 8 батерии(не са включени в комплекта) и SD карти 64 GB(включена в комплекта).Тази следящую камера лесно да инсталирате на дърво с помощта на специален монтажен колан.Моля, консултирайте се с ръководството на потребителя при работа с камерата. (????Всички проблеми, моля, свържете се с отдела за поддръжка на адрес ecovox.cc, "at" се заменя с "@").

Параметри на продукта

Продукти в категория