• Ново
3 Пакетиран Кошница за грил за печене на открито, Кошница за зеленчуци от неръждаема стомана за тежки условия на работа, Кошница за Зеленчуци за печене на скара, Акс?

3 Пакетиран Кошница за грил за печене на открито, Кошница за зеленчуци от неръждаема стомана за тежки условия на работа,

Rating 
BGN 29.59

Налично
Продуктът е наличен

【3 ОПАКОВКИ, ПОДХОДЯЩИ ПОВЕЧЕ】1 бр. ГОЛЕМИ 13,7" x 11,8" x 2.4", 2 БР. МАЛКИ 9,7" x 8" x 1,6", идеалният размер на тигани за печене на открито. комплект кошници за зеленчуци на скара от 3 опаковки помага да се организира повърхност за печене.Начин на приготвяне на скара повече и в същото време ви помага лесно служи на цялото семейство.Идеален за всички решетки и пушачи.Можете да го използвате и като тави за печене / вока.Перфектни аксесоари за приготвяне на скара за вашия печене Weber, Traeger или Big Green Egg. 【ДИЗАЙН ЗА по-добър ВКУС】Повдигнати ръбове задържат продукти вътре.Широки извити дръжки осигуряват максимален контрол.Малки дупки позволяват да проникне топлина и дымному аромат на барбекю, да не позволява на храната улетучиваться.В кошницата за печене трябва да бъде кошница за зеленчуци с дръжка за майстор на барбекю!. 【ПРЕМИУМ-КЛАС】Кошница за зеленчуци за печене на скара, изработена от дебела неръждаема стомана 8/18.Голям тегло дръжте го здраво на скара, полирани гладки ръбове осигуряват по-голяма сигурност в употреба, както и защита от ръжда!Най-добрите аксесоари за скара за мъже!. 【ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ】на Никого не се ползват за почистване след хранене, 100% количка за барбекю от неръждаема стомана VENCINO прави много по-лесно.Лесно почистете с кърпа или просто да го сложите в съдомиялна машина. 【НА 100% ДОВОЛЕН от】Ще вземе мъдро решение за водене на дела с нашата компания.Ние вярваме, че всеки ценен клиент, такъв като вас, заслужава само най-доброто.Добавете вашите кошница за грил за печене на открито в своята кошница и ще получите 5-звезден опит за обслужване на клиенти!Аксесоари за барбекю от ВЕНЧИНО, продавани в продължение на много години, винаги ще отговаря на 5-звездочному високо оценени.Никой не се оплаква.Купи С Увереност!.

Параметри на продукта

Продукти в категория