• Ново
Куршум Mega Racer 50 Cal Антена - Черна карбон 5,5 инча, Съвместимо с AM/FM, Универсален, подходящ за превозни средства, алуминий Здрав с кражба спирачка дизайн и сигурност за а?

Куршум Mega Racer 50 Cal Антена - Черна карбон 5,5 инча, Съвместимо с AM/FM, Универсален, подходящ за превозни средства,

Rating 
BGN 31.16

Налично
Продуктът е наличен

????AM FM РАДИО - да се Избягва нежелано статичен шум при смяна на станции.Антена Mega Racer 50 cal е изработена от твърд алуминий 6061, което е 500% по-водещ, от стомана, за да се гарантира кристално чиста музика без радиошума.??? СТРАХОТЕН ДИЗАЙН - Подобри външния вид на вашия автомобил с помощта на тази антена, изработени от въглеродни влакна 1x1 просто тъкат от черно пулевого влакна.Ще привлече вниманието на хората, всеки път, когато ще мине покрай нея.Те ще видят, колко стръмни със своята антена куршум в 50 калории. ????ЕДИН РАЗМЕР ПОДХОДЯЩ за ВСИЧКИ - С повече от 10 на винтове за избор не трябва да се притеснявате за това, за да се намери подходящ автомобилна антена bullet, подходяща за вашия автомобил.Просто изберете най-подходящия винт за вашия автомобил, и ето, вие сте готови за това.??? ДОКАЗАТЕЛСТВО за МИЕНЕ - ние разбираме, че хората искат колите им са чисти.Благодарение на нашия суперпрочному дизайн против кражба на машината не трябва да се притеснявате за увреждане на антената 50 калибър всеки път, когато миете колата отвън.??? ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ-Задайте радиоантенну на замяна само за няколко минути.Просто развийте стария си щатна автомобилни радио антени, изберете подходящ винт за вашия автомобил, след това навинтите автомобилна антена bullet.AM/FM е Съвместимо.Устойчив на атмосферни влияния.Сейф За Автомивка.Махнете Резервна Антена.Изберете правилния адаптер на винт за вашия автомобил.Прикрутите адаптер до основата на антената на колата.Прикрутите антена за кола.Махнете резервна антена Изберете Правилния адаптер на винт за вашия автомобил. Инсталирайте адаптера в основата на антената на автомобила Поставете антената на колата.

Параметри на продукта

Продукти в категория