• Ново
ZRM&E-4 Комплект 304 Неръждаема Стомана Снегоуборочная машина Болтове за закрепване на Обувки Комплект Аксесоари (1/4-20)1-1/2

ZRM&E-4 Комплект 304 Неръждаема Стомана Снегоуборочная машина Болтове за закрепване на Обувки Комплект Аксесоари (1/4-20)1-1/2

Rating 
BGN 32.80

Налично
Продуктът е наличен

Изработен е от неръждаема стомана 304,с висока якост,устойчивост на корозия.Високо качество,лесна употреба.Добри резервни части.Благодарение на кръгла главичката болтове с кареткой от неръждаема стомана за фиксирана инсталация няма нужда да използвате този инструмент,като крестообразная отвертка или шестограмен ключ.В пакета е включено : 4 комплекта скрепителни болтове с шайби и контргайками.Размер : (1/4-20)1-1/2".

Параметри на продукта

На 1/4-20 :
Дължина на болта:
1-1/2 инча
Високо качество,отлично работи при монтаж на занасяне подложки. :
Нанесени върху канала, процесът на инсталиране, хванати в капана на канавке, може да попречи на завъртане на болта, болтове с кареткой могат да се движат успоредно в канавке. :
Благодарение на кръгла главичката болтове с кареткой от неръждаема стомана за фиксирана инсталация няма нужда да използвате този инструмент, като крестообразная отвертка или шестограмен ключ. :
Широко се използва в механично оборудване електронното оборудване, аудиооборудовании, хардуер осветление, мебели, строителни материали и други свързани с тях индустрии. :
Комплектът Включва:
болтове с Кръгла Глава 4 бр. :
4 бр. Шайби :
4 бр. Стопорные ядки :

Продукти в категория