• Ново
Препятствия с двойно слэклайном Нинджа за деца - Линия с дължина 80 метра - Обзавеждане за детски площадки с обезьяньими брусьями Поле за Нинджа воини с Обезьяньими ?

Препятствия с двойно слэклайном Нинджа за деца - Линия с дължина 80 метра - Обзавеждане за детски площадки с обезьяньими

Rating 
BGN 11.44

Налично
Продуктът е наличен

Обезьяньи греди, които висят перпендикулярно на курса! За разлика от всеки друг набор, нашата патентована конструкция на двойна линия позволява перекладинам висят перпендикулярно на курса, както и трябва да бъде!. 50% по-малко увиснала или рушвет! Защото на потребителя поддържа две линии забавяне, вместо на един, има голяма подкрепа, която да предотвратява появата на препятствия и перекручивание линия, когато потребителят отлепете с велосипед.Регулиране на курс така, както на вас ви харесва-нашата двойна линия пречки има уникални катарами, които позволяват да персонализирате позиция препятствия в произволен ред и на всякакво разстояние един от друг, които искате.Безопасност и качество-Ние вярваме в безопасността на първо място.Нашето оборудване минава заводските изпитвания на якост при много високи натоварвания и са произведени от висококачествени индустриални якостни материали.Много безопасно за вашите малки нинджа.Гаранция за връщане на пари-Ние се стремим да ви удовлетвори.Ние предлагаме пълна 100% гаранция за връщане на парите, ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени от нашия продукт.Цвят : Син | Размер : 80 фута.

Параметри на продукта

Продукти в категория