• Ново
ANNKE H500 8-Канален куршум PoE Система за домашно охранителна камера с 6-мегапикселова камера H. 265+ НРВ, 4X5-мегапикселова IP камера с външно видео наблюдение, 2 TB твърд диск, ?

ANNKE H500 8-Канален куршум PoE Система за домашно охранителна камера с 6-мегапикселова камера H. 265+ НРВ, 4X5-мегапикселова

Rating 
BGN 324.79

Налично
Продуктът е наличен

Инсталирайте тази камера там, където тя най-много се нуждаят, без да се притеснявате за времето.Спестете своите бюджети за закупуване на по-голямо количество твърди дискове. За всяка интелектуална автоматизация.Вграден микрофон осигурява висококачествен двустранен аудио, така че можете да гледате видео с поразително глас вместо безшумни записи. 【Гаранция без проблеми】Система камери ANNKE дава 2-годишна гаранция, и 90-дневна гаранция за връщане на парите включва безплатна подмяна на части и доживотна техническа поддръжка.Аудиозапис, повишава нивото на сигурност и възможност за интерпретация на събития, свързани с движението.Включете видеорекордер за контакт и рутер, свържете камерата към видеорегистратору, и всичко е готово!. [Задайте си САМ "Plug & Play] Тази система е предназначена за любителите на" направи си САМ.Един мрежов кабел осигурява предаване на захранване, видео и мрежата за предаване на данни между камера и видеорегистратором, без специални адаптери на захранване за камери. [Външна защита от атмосферни влияния IP67] Здрава IP камера е конструирана така, че да издържат всякакви метеорологични условия на открито.

Параметри на продукта

Технически характеристики на видеорегистратора:
Вход за IP камери

Продукти в категория