• Ново
вместимый за домашни любимци, пригоден за кучешки клетки за тежки условия на работа, Развъдник от устойчив метал за дресура на голяма кучета, Лесно за монтаж, с две ?

вместимый за домашни любимци, пригоден за кучешки клетки за тежки условия на работа, Развъдник от устойчив метал за дресура

Rating 
BGN 255.99

Налично
Продуктът е наличен

????Солидна и здрава рамка : Използвайте стомана 20-ти калибър и подсилени стоманени тръби с диаметър 0.5 инча.Много по-здрава, отколкото пластмасови или тънки телени рамки.Перфектния начин за предотвратяване на тези деструктивни кучета, които с тревога изпитва отделяне. ????Лесен монтаж : Повечето от частите са предварително сглобени, с монтирани на четирите колела и десет спирални болтове, за приключване на работата е необходимо само 10 минути. ????Мини брави и врати, с двоен достъп : Двойна дизайн болтови паник брави за кучета, дръжте кучето си вътре, избягвайте повреди или наранявания.Конструкция двойна врата не само е удобен за кучето вътре и отвън, но и е добре за взаимодействие с кучето си. ????Лесен за почистване : Мрежест тава позволява на кучета и кучета храна или екскрементите отваливаться, метална тава ви помага да улови паднали храна за кучета и екскременти.Разглобяема конструкция прави почистването по-удобно.??? Здравословен и безопасен : Екологично чисто покритие за ръжда и коррозионностойкости и никога не се отрази на здравето на вашето куче, мрежест тава с гъста решетка осигурява стабилност багажник на вашето куче и не се заби в празнотата.

Параметри на продукта

Продукти в категория