• Ново
Комплекти за рисуване с драскотини за възрастни и деца, Определени за занаятчийското изкуство, рисуване с дъгова царапиной, Скреч дъска за рисуване само с нощен из?

Комплекти за рисуване с драскотини за възрастни и деца, Определени за занаятчийското изкуство, рисуване с дъгова царапиной,

Rating 
BGN 11.99

Налично
Продуктът е наличен

【Съдържание на ПАКЕТА】 : 2 х Чертожната дъска за рисуване надраскване, 2 х Чиста дъска за свободно рисуване, 1 х Писалка за драскотини, 1 х Червен Стъргало, 1 х Чиста четка, 1 х Ремонт на течността, 2 х Дървени Стилус – 16 х 11.2 инча. 【СКРЕЧ АРТ-ТЕРАПИЯ】 Вие най-вероятно ще работи добре, ако всеки ден правите кратка почивка, за да безсмислена работа.Тази картина с драскотини-това е точно това, което търсите, лесно, без разходите на време и стрес. 【ДЪГА СКРЕЧ АРТ】 : Изделия, Скреч арт имат ярки цветове и шарки, скрити под матово покритие, всяка скреч карта има слой на фолио с скици, Използвайте скреч дръжката (включена в комплекта), за да отстраните скици сив цвят, като разкрива красиви цветове под тях. 【ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ДЕТСКИ МИНИАТЮРИ (И ВЪЗРАСТНИ) 】 : Пълен набор от щампи за един художник, за всяка възраст.Размер на чудесно за децата, и вие можете лесно да носите със себе си, да речем, за пътуване с момичета или за следващото си пътуване в магазин за хранителни стоки.Някакъв странен вкус, никакъв токсичен прах, така че децата да не бързат, да играят и да се подготвят за своите шедьоври, да се насладите на изкуството на надраскване. 【УКРАСА ЗА ДОМА И ТВОРЧЕСКИ ПОДАРЪЦИ】 : Можете да го Инсталирате с помощта на рамки за снимки, виси на стената или да се постави върху плота на масата, за да се създаде художествена атмосфера и украса на вашия дом, а вие също можете да се покаже зашеметяващи последователни финални работа или да дари ги като подаръци на приятели или семейство.Цвят : Сингапур / Пристанище Виктория.

Параметри на продукта

Продукти в категория