• Ново
Възглавница за лумбална подкрепа от пяна с памет ZHONGLI Възглавница за подкрепа средно/Долната част на гърба-се Използва за автомобилни седалки, офис столове, столов?

Възглавница за лумбална подкрепа от пяна с памет ZHONGLI Възглавница за подкрепа средно/Долната част на гърба-се Използва

Rating 
BGN 19.19

Налично
Продуктът е наличен

【Ергономичен дизайн】 Нашата възглавница за подкрепа на долната част на гърба помага за облекчаване на болки и стягане в долната част на гърба, предизвикани от продължителната сидением или шофиране.Поддържайте извивка на тялото и поддържане на добра поза в седнало положение. 【Високо качество и характеристики на】 100% от пяна с памет отговаря на эргономичному дизайн, е добра гъвкавост и остава в по-добро състояние след няколко часа непрекъснато използване.Висококачествена кожена повърхност на гърба си запазва суха и удобна, подходяща за всеки сезон, осигуряване на най-добри впечатления. 【Лесна инсталация】 Тази възглавница подкрепа може да се използва навсякъде, където имате нужда от помощ с долната част на гърба.Той е подходящ за всички видове офис столове, компютърни столове, мека мебел, автомобилни седалки, без никаква инсталация и може да се използва по всяко време. 【Най-добрият подарък】 Тази висококачествена и ергономична възглавница за подкрепа на талията-идеалният подарък за родители, офис служители, учители, шофьори и студенти.Нашите продукти осигуряват на 60 дни, без причина за връщане, опитайте се веднага. 【ТОПЛИ СЪВЕТИ】Възглавница за подкрепа на стойка е чувствителна към топлина и тегло : Твърдост продукти от пяна с памет се променя с температурата.Възглавница на облегалката на стола ще бъде по топло и по-стегната при студена температура.Температурата в помещението е 18℃ идеален за оптимална производителност.Не излагайте себе си на въздействието на слънчевите лъчи.Цвят : Кафяво.

Параметри на продукта

Продукти в категория