• Ново
GSPSCN Двуцилиндров Портативен Въздушен компресор 12 v с led подсветка, Помпа за изпомпване на тежки гуми 150PSI с комплект за ремонт на гуми и набор от инструменти за ванов?

GSPSCN Двуцилиндров Портативен Въздушен компресор 12 v с led подсветка, Помпа за изпомпване на тежки гуми 150PSI с комплект

Rating 
BGN 31.99

Налично
Продуктът е наличен

БЪРЗА ИНФЛАЦИЯ : максимално налягане 150 PSI, въздушен поток 2.12 [email protected] PSI, възгордява стандартна автомобилна гума за 1,5 минути (195/65/R16, 0-35psi)С двойни ключалки този портативен въздушен компресор 12 v осигурява разход 70 Л/мин; 4 ПЪТИ ПО-бързо от други.ЯРЪК LED СВЕТЛИНА : преносим въздушен компресор GSPSCN 12 оборудван с ярки и издръжливи led крушки, които ви позволяват лесно да управлявате или бързо се поправи в тъмното и се уверете, че на вас може да се види в извънредна ситуация, за да се избегнат всички потенциални опасности.КОМПЛЕКТ ЗА РЕМОНТ на ГУМИ : като се има Предвид протечку гуми,ние поставихме инструмент за ремонт на гуми в комплект инструменти.В комплекта за ремонт на гуми се предлагат клещи,отварачка,отвертка,уплътнение за ремонт на гуми,иглата за поставяне с цепка,рашпиль.Също така е снабден с адаптери с 3 дюзи и запорным въздушния патрон за лесно изпомпване на надуваеми матраци/наем/детски играчки/надуваеми матраци.РАБОТИ : особено подходящ за джипове, камиони, микробуси, ванове, suv, джипове, кемперов, ремаркета, бусове, също може да се използва за автомобили, мотоциклети, колички за голф, велосипеди и много други.или надуваем дюшек, този преносим накачиватель гуми със сензор се предлага с няколко карти, в съответствие с вашата дюза.Просто го включете към автомобилна батерия или от гнездото на запалката на колата, за да го включиш.ПОДАРЪК ЗА ПЪТУВАНЕ : По време на пътуване с кола носите със себе си на нашия малък въздушен компресор GSPSCN, който е лесен за използване и поддръжка на вашите гуми в добро състояние.Можете да си купите малък надуватель за гуми подарък на своите приятели или семейство. 1 x Преносим Помпа, Въздушен Компресор. 3 x Надуваеми Адаптери. 1 х захранващ Кабел С Клипове. 1 х Въздушен маркуч с Намотка. 1 х Ръководство за потребителя. 1x Клещи. 1x Нож. 2 отвертки. 5-кратна уплътнение за ремонт на гуми. 1x Игла за въвеждането на разрезным око. 1x Рашпиль. 1x Набор от инструменти. 1x Въздушен битумен патронник. 1 x Преносим Помпа, Въздушен Компресор 3 x Надуваеми Адаптери 1 x захранващ Кабел С клипове 1 x Въздушен Маркуч с намотка 1 x Ръководство на потребителя 1x Клещи 1x Нож 2x Отвертка 5x Шиноремонтный стрип1х Поставяне с разрезным проушиной 1x Рашпиль инструмент1х Инструментбок1х Въздушен битумен патронник.

Параметри на продукта

Продукти в категория