• Ново
Градина Слънчева светлина Пътека Открит Пращене Стъклен Броя Метални Фенери, Слънчева светлина Външен Декоративен Водоустойчив Топло Бяло 2 Режима на LED за Треват?

Градина Слънчева светлина Пътека Открит Пращене Стъклен Броя Метални Фенери, Слънчева светлина Външен Декоративен Водоустойчив

Rating 
BGN 17.59

Налично
Продуктът е наличен

☀【Висококачествено външно украса】Тези улични, градински осветителни тела могат лесно да прослави и да добавите чудесно топло бяла светлина на вашата подъездную пътека, на двора или на цвете beds.не изисква електричество; поглощайте слънчевата светлина за зареждане.Led светлини, заряжаемые пряка слънчева светлина в продължение на 4-6 часа, може да осигури осветление от 6 до 8 часа. ☀【УСТОЙЧИВОСТ НА АТМОСФЕРНИТЕ ВЛИЯНИЯ 】Здрав,устойчив и надежден : не се изисква захранващ кабел, няма разходи на електроенергия, не обикновен консумация на енергия; Слънчева светлина вътрешен двор може да функционира нормално в различни метеорологични условия, водоустойчив е IP65, те са устойчиви на атмосферни влияния и корозия.Метален декоративен залага не е нужно да се притеснявате за това, че светлината може да дойде под дъжд или сняг. ☀【Размери】37,4"x10"Ди.а.Идеални за украса на градината,на двора,на балкона или на открито.Идеални за украса на градината,на двора,на балкона или на открито.Най-добрият подарък за вашия приятел. ☀【ДЕКОР във ФОРМАТА НА СЛЪНЦЕ】е Изработен от неръждаема стомана и хрупкави стъкло, градински лампа отлично подходящи за декорация на вашата пътеки, градината, тревата, тераса или вътрешен двор, дизайн с топло бял led.Отражение на модела е достатъчно красиво, за да създадете романтична атмосфера. ☀【ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО】Слънчева светлина, захранван от Eeauld е сертифициран от FCC, CE, ROSH, запазва надеждност и дълготрайност благодарение на высококачественному дизайн.Когато получавате на слънчева светлина, дръжте слънчев панел на тъмно, за да се провери, ще светне ли светлина или не.Уверете се, че бутонът е в положение "ВКЛЮЧЕНО", преди да я промените на слънцето.Ако не ви мач на слънчева светлина в двора или получени от вас на слънчева светлина не работят, моля, свържете се с нас по всяко време.Устойчивост на атмосферни влияния; Не се изисква инсталация;лесен за инсталация;.Батерии в комплекта;.Здрава конструкция : Изработени от неръждаема стомана и стъкло;.Слънчевата светлина във формата на кола.Включване на прекъсвач.Включете в брой, слънчев панел и глава на слънчева светлина.Поставете брой в земята.Той автоматично ще свети в тъмното.Устойчивост на атмосферни влияния; Не се изисква инсталация;лесен за инсталация;Батерии в комплекта;Здрава конструкция : Изработени от неръждаема стомана и стъкло;Лампа във формата на слънце. 1. Уверете се, че бутонът е в положение "ВКЛЮЧЕНО", преди да се зарежда на слънце.Ако бутонът е в положение "включено", провеждане на слънчеви панели в тъмно,а след това светват светлините. 2.Тези слънчева светлина трябва да се зарежда при пълно и пряка слънчева светлина в продължение на 6-8 часа. 3.Стойте далеч от улични лампи и други светли тела.

Параметри на продукта

Продукти в категория