• Ново
Набор на бояджийски валяци,Набор тави за боя от 9 теми,Аксесоари за дома за рисуване,Инструменти с рамка,Пълнеж на седалките, Четка Ангела, Пръчка за бои и Почистващ?

Набор на бояджийски валяци,Набор тави за боя от 9 теми,Аксесоари за дома за рисуване,Инструменти с рамка,Пълнеж на седалките,

Rating 
BGN 9.59

Налично
Продуктът е наличен

【Набор от цветове за ролките от 9 теми】4 своята практика за ролките голям капацитет (2 гъби + 2 кожи от futon полиестер),1 четка за рисуване,1 здрава рамка за валяци за боя,1 траен тава за валяци за боя,1 мешалка,1 инструмент за почистване. 【Удобна рамка малярного валяк】Ергономичен дизайн,подходящ за дълги часове работа, гуманизированный слот за карти и малка дупка в края на химикалки, лесно подвешивается и се суши.Покритие за бояджийски валяци са произведени от тъкани с висока плътност, който задържа голямо количество боя и равномерно разпределя за бърза тапицерия,лесна за почистване и за повторна употреба.Покритие на ролки от две различни материали, за да отговарят на нуждите на различни стени. 【Лесно и ефективно】Набор от четки за валяци за боя е изработен от дебела нишка,която държи много боя и равномерно се разпределя, текстура четка тънка,не е лесно да образува мехурчета, може да се използва многократно за таван, стени,мебели,дърво и т.н. 【Интимен дизайн】 Тава за бояджийски валяци е изработен от висококачествен материал, с висока якост и добра твърдост.Специален улей осигурява равномерно разпределение на боя по главичката роликовой четки.Тава предотвратява пръскане на боя, спестява материали и лесни за почистване и се рециклират. 【Внимателен обслужване】Стриктно гарантиране на качеството на продуктите и безупречен опит за обслужване на клиенти, при извършване на сделката някакви въпроси, и ние ще ви отговорим за първи път.

Параметри на продукта

Продукти в категория