• Ново
Място за разглеждане на ендоскоп,Цифров Промишлен Ендоскоп С Двоен Обектив 1080P Full HD С 4.3 LCD екран Портативен Borescopes с 16,4-футовым Полужестким кабел,6 led осветителни тел?

Място за разглеждане на ендоскоп,Цифров Промишлен Ендоскоп С Двоен Обектив 1080P Full HD С 4.3 LCD екран Портативен Borescopes

Rating 
BGN 44.79

Налично
Продуктът е наличен

【Удобен ендоскоп】Лекота на работа, можете да го използвате веднага след включване.Не е необходимо да използвате телефон за връзка Wi-Fi интернет и не е необходимо да се зареди някакво софтуер с драйвери.можете също така не трябва да се притесняваш, да си петно своя скъп телефон по време на работа. 【4.3-инчов HD-1080 P екран】Камерата на ендоскоп 1080 P HD с цветен 4.3 инчов LCD екран, която позволява по-удобно извършване на анализ в реално време във вашата област на приложение и незабавно да разглеждате снимки и видеоклипове с висока разделителна способност.По-ясно и ефективно отстраняване на проблема. 【Благородна змия помещение】Водоустойчив IP67, 6 регулируеми led светлини осигуряват по-ясна картина дори и в тъмни условия.Голямо фокусно разстояние (1,6 инча-197 см) улеснява проверката. Полужесткий кабел с дължина 16,5 инча/5 М е едновременно твърда и гъвкава.Акумулаторна батерия, при пълно зареждане може да работи до 3-4 часа. 【Широко приложение】Ако обичате да правите със собствените си ръце или ремонт на автомобил, кратко натискане за да влезете в страницата на менюто, където можете да настроите резолюцията на/дата/час/етикет дата/яркост/форматиране/езикови настройки/настройки по подразбиране /версия 6. Бутон нагоре : за режим снимка, нагоре и надолу.Други режими, се движат нагоре или наляво.

Параметри на продукта

Продукти в категория