• Ново
Без Черупки, Средни Латекс Пальчиковые Креватчета, Антистатични Гумени Защитни Пальчиковые креватчета за Ремонт на Електроника, Ръчна Работа, 222 Бр.

Без Черупки, Средни Латекс Пальчиковые Креватчета, Антистатични Гумени Защитни Пальчиковые креватчета за Ремонт на Електроника,

Rating 
BGN 5.59

Налично
Продуктът е наличен

✅Средният размер : около 210 бр дебелина 4 Mils, гъвкав и подходящ за повечето размери на пръстите. дължина 6 см / 2,36 инча, периметъра на 5 см / 2 инча. ✅ЗАЩИТА : Детски легла, изработени от 100% естествен латекс в рулонном стил, покриващи пръст, защищающем пръста си. ✅ГЪВКАВИ И ИЗДРЪЖЛИВИ : не съдържат прах и няма да се подхлъзнат, те не оставят отпечатъци от пръсти и позволяват да улови продукти, Свеждат до минимум експозицията на масла за тяло, пот, напълно подходящи за всяка ситуация, пълна с ръкавица не се изисква. ✅МНОГОФУНКЦИОНАЛЕН : Използва се за широка гама от приложения : занаяти, боядисване, ремонт на електронни компоненти, ремонт на часовници, почистване на бижута, ръчно изработени и др. ✅100% гаранция, бърза доставка и добро обслужване на клиентите.Маншет за отпечатъци от обикновения латекс се Използва за такива приложения като производство на diy, боядисване, ремонт на електронни компоненти, ремонт на часовници, почистване на бижута, ръчно изработени и др.

Параметри на продукта

Продукти в категория