• Ново
Професионален Петличный микрофон - Битумен микрофона на Ревера за Запис на YouTube/Срещи/Tiktok/Интервю/Подкаст/Видеоблогов/на живо/Запис на видео/излъчването/на Онлайн ?

Професионален Петличный микрофон - Битумен микрофона на Ревера за Запис на YouTube/Срещи/Tiktok/Интервю/Подкаст/Видеоблогов/на

Rating 
BGN 7.99

Налично
Продуктът е наличен

???НЕНАСОЧЕНО МИКРОФОН - Гърдите микрофон представлява ультракомпактный, ниска ненасочено микрофон с вграден капацитивен чувствителен елемент. ????КАЧЕСТВОТО на Микрофона от ревера е изработена от висококачествени материали, професионален клас.Работи значително по-добре от повечето вградени микрофони.??? ЩЕПСЕЛА И да ИГРАЕ - Не е необходима батерия или със зарядно устройство, го е удобно да се взема със себе си навсякъде за използване.Идеален за интервюта, конференции, предавания на живо, обучение, You Tube и блоговете. ????ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - С помощта на мини микрофон DTR Pic вие най-накрая ще можете да създавате перфектни видео и звукови файлове на вашия телефон и таблетка.??? ЛЕКА СКОБА ЗА МИКРОФОН-малък микрофон тежи само 0,32 мл, изключително портативен, че дори едва забелязвате, че той е закован на ризата си.

Параметри на продукта

Продукти в категория