• Ново
серум За Растеж на Косата е 30 мл, Лечение на Косопад и Изтъняване на Коса, Спрей За Зародышевой Серум Джинджифил, Течност За Растежа на Косата, Лечение на Косопад От ?

серум За Растеж на Косата е 30 мл, Лечение на Косопад и Изтъняване на Коса, Спрей За Зародышевой Серум Джинджифил, Течност

Rating 
BGN 8.79

Налично
Продуктът е наличен

★ Съдържа листа от туи, които могат да защитават кожата на главата и ефективно премахване на пърхота. ★ Конструкция спрей глави е лесна и удобна, добавянето на храна за растеж на косата от корените до върховете. ★ Джинджифил може хидратира косата и подобряване на крехкост на косата, което позволява на косата да поемат хранителни вещества. ★ Растителни екстракти экстрагируются при по-ниска температура, както и в процеса на екстракция, не се добавят никакви химически добавки. ★ Този продукт може да се подобри снабдяването с хранителни вещества, укрепване на ядрото на косата и стабилизиране на корените на косата, възстановяване на дейността на кожата на главата и да се намали загубата на коса.Спецификация : Състояние : 100% чисто Нов Вид на продукта : Серум за растеж на косата нето Съдържание : 30 мл Списък на опаковките : 1 x Серум за растеж на косата.

Параметри на продукта

Продукти в категория