• Ново
Комплект камъни за балансиране на IROO за деца, които Играят на закрито и открито, 6/8/12 бр., Нескользящие Цветни Играчки с камъни за координация и развитие на обща мото?

Комплект камъни за балансиране на IROO за деца, които Играят на закрито и открито, 6/8/12 бр., Нескользящие Цветни Играчки

Rating 
BGN 50.39

Налично
Продуктът е наличен

【Идеални подаръци за семейство и деца】Набор от камъни за баланс-идеален подарък за семейството и приятелите.Нашият набор от камъни за баланс помага на вашето дете да подобрите своите умения за баланс и координация.Използването като подаръци за рожден ден, детски, празнични подаръци и коледни подаръци не може да бъде по-добра, тъй като това помага да се разпали любопитството, въображението и творчеството у децата. 【БЕЗОПАСНИ, УСТОЙЧИВИ НА ХЛЪЗГАНЕ ДЪНА】 - Стъпало за балансиране на IROO по-гладки, отколкото истинските, така че децата никога няма да бъдат засегнати.Комплект камъни за баланс на река идва с удобни гумени захватами, осигуряващи по-добра сигурност на мокет, плочки, трева, дървени подове и т.н. 【6 ЦВЯТА И 3 РАЗМЕРА на БАЛАНСИРОВОЧНЫХ КАМЪНИ ЗА ДЕЦА】 - Уникален подарък ЗА балансировочных камъни допринася за силата и координацията на децата, осигуряване на часовници солова или групови игри.Комплект камъни за стъпки включва в себе си [2] малки камъни, [2] и средни камъни,[2] и големи камъни. 【ЛЕСНА за СЪХРАНЕНИЕ И здрав И ИЗДРЪЖЛИВ】 - Леки камъни допринасят за лесно съхранение и без суетене.Стъпала от здрава пластмаса, лесен за почистване и много години на надеждни забавление по време на игра [тегло до 220 кг]. 【МНОГО ИНТЕРЕСНИ ИГРИ ЗА ИГРИ】 - Като форма на структурирана игри, камъни речен баланс насърчават въображението и креативността, за подобряване на общите двигателни умения.Той е идеален за игри в "Лавовую игра", Воин нинджа или на лентата за препятствия на закрито и на открито.

Параметри на продукта

Продукти в категория