• Ново
Изолатор заземяване GROWORD SP-3, Изолиращ Трансформатор 2 бр. за Приложения, Кабелна телевизия и Антена, Бучене/Бръмчене/Шумоподтискането за Домашно Стерео (5-1218 Mhz)

Изолатор заземяване GROWORD SP-3, Изолиращ Трансформатор 2 бр. за Приложения, Кабелна телевизия и Антена, Бучене/Бръмчене/Шумоподтискането

Rating 
BGN 64.00

Налично
Продуктът е наличен

✔【ПОДОБРИ СИГНАЛ ТЕЛЕВИЗИОННА АНТЕНА】Изолатор контур заземяване е изработена от висококачествени материали, подходящи за всеки коаксиален кабел 75 Ома (телевизионна антена или усилвател) и подобрява сигнала, всеки път като осигурява кристално чист hdtv. ✔【ОТСТРАНЯВАНЕ на ЖУЖЖАЩЕГО ШУМ】Шумоподтискането може да елиминира звук вести/шум/врява и хоризонтална лента за превъртане, причинени от контурите на заземяване.За вашата звукова система и видеото Вече не е сънен/Не сънено/Не са шумни, не Повече перекатывались. ✔【ПРЕВЪЗХОДНА РАДИОЧЕСТОТА ИЗПЪЛНЕНИЕ】Изолатор демонстрира отлична радиочестотен производителност, работещи в честотния обхват от 5-1218 Mhz.Подходящ за всеки телевизионна антена или на усилвателя(2 комплекта, подходящи за семейна употреба). ✔【ОСИГУРЯВА МОЛНИЕЗАЩИТУ 6 КВ.】Изолатор елиминира контури на заземяването,предпазва от удари мълния и осигурява определена степен на защита на електронното оборудване. ✔【ХУМАНЕН ДИЗАЙН】Метална обвивка е изработена от мед и защитен слой, околната среда, защитени от влага и на влага.Компактен размер, могат да бъдат пряко свързани с електронните устройства, като кабелна телевизия, кабелна кутия или видеокамера.Честотен обхват : 5-1218 Mhz.Съпротивление : 75 Ома.Затихване (5-1218 Mhz) : 0,4 db(тип)/0,8 db(макс).Загуба на честота (5-1218 Mhz) : 18 db(тип)/16 (мин).Защита от пренапрежение : 6 кВ (Всички пристанища).Подобрете сигнал за телевизионна антена, за да направи телевизора по-ясни.Отстранете вести/бръмчене шум, звукови системи и ленти, от шум, които се появяват на видеомониторах.Осигурете Молниезащиту 6 кВ.Изработен е от чисто меден материал и защитен слой.Малък по размер, лесно се съхранява и не заема много място.Подходящ за всеки коаксиален кабел 75 Ома.

Параметри на продукта

Честотен Обхват:
5-1218 Mhz

Продукти в категория