• Ново
Преносим CD-плейър, Bluetooth, Персонален Компактен CD плейър с LCD дисплей/Слушалки/Адаптер на захранване, USB, Преносим Музикален плеър Walkman устойчива на плъзгане/Противоу?

Преносим CD-плейър, Bluetooth, Персонален Компактен CD плейър с LCD дисплей/Слушалки/Адаптер на захранване, USB, Преносим

Rating 
BGN 51.98

Налично
Продуктът е наличен

♪Помощник за изучаване на език : Изучаване на чужд език изисква повторно практики, функция за повторение A-B може да помогне на детето да разбере думите. Клавишите на устройството са заключени, и на LCD дисплея ще се покаже "ЗАДЪРЖА", а след това ще изчезне.", за да се предотврати случайно натискане на функционален клавиш.Натиснете бутона на захранването, за да започне възпроизвеждането на cd-диск.) ♪Супер съвместимост : Поддържа повечето формати, като например CD, CD-R, CD-RW, MP3 и WMA аудио файлове от компакт-диск. ➤[Режим на хранене] -2 вида режима на хранене, батерия AA или зарядно устройство, батерия е удобен, захранване на зарядното устройство прави режим на готовност е по-трайна.Отстрани лесно можете да регулирате силата на звука, за включване на заключването на клавишите, като преместите бутона "ЗАДЪРЖАНЕ" в положение "ВКЛ. ♪LCD дисплей : ви Позволява да видите текущото състояние на плеъра.5 мм Стерео Наушник1 х Ръководство за потребителя 1 Х Чанта за съхранение 1 Х Аудио кабель1 Х захранващ Адаптер Забележка : 1. ➤[Широка съвместимост] - Преносим компактен CD плейър, предназначен за възпроизвеждане на CD, CD-R, CD-RW и MP3; (DVD или други видове дискове не се поддържат).0] - Преносим CD-плейър с поддръжка на Bluetooth версия 5. ако се включат устройството не е съвместим с CD-плеър, на екрана ще се покаже"di SC"4. ➤[Лесен за употреба] - При възпроизвеждане на дискове можете да пропуснете, да търсят и да спре/да възпроизвеждате любимите си песни. ♪Противоударная функция за защита от пропускане / ASP : Тя поддържа стабилни нива на изходния музика. Състоянието на диск (драскотини) ще се отрази на работата на устройството.1, автоматично се свързват със слушалки или високоговорител, Bluetooth, след което можете лесно да се наслаждавате на музика.(Поддържа Bluetooth слушалки и високоговорители Bluetooth, но не поддържа свързване към смартфон или автомобил. ♪4 режим на възпроизвеждане : Единичен цикъл, ВСИЧКИ(възпроизвежда всички по поръчка), ВЪВЕДЕНИЕ(Виж възпроизвеждане), звук(възпроизвеждане в произволен ред).Не е нужно да се притеснявате за това, че преносим CD-плейър ще излезе от строя по време на вашето пътуване.Когато се свързвате с устройствения Bluetooth му трябва да се свърже с помощта на аудиокабеля(включени в комплекта).Можете да свържете плейъра към динамиката на колата си чрез контакт. ♪2 Начина на захранване : AA Батерии или зарядно устройство, удобен режим на работа на батерията се захранва от зарядно устройство прави от режим на готовност е по-дълъг.5 мм AUX out и конектор за слушалки : Този персонален CD плейър, може да се свърже в колата си, за да се използва в колата(ако в колата има конектор за кабел Aux).

Параметри на продукта

Продукти в категория