• Ново
Калъф за катетър Fushida с регулируем ремък за Носене на катетър Фоли,Калъф за чанти за краката, за урина,Държач за дренажна торбички за урина с быстроразъемной Катара?

Калъф за катетър Fushida с регулируем ремък за Носене на катетър Фоли,Калъф за чанти за краката, за урина,Държач за дренажна

Rating 
BGN 14.39

Налично
Продуктът е наличен

❤ На ПРИТЕЖАТЕЛЯ на ТОРБИЧКАТА ЗА КАТЕТЪР с ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ - Предназначени за инсталиране повечето торби за крака с катетером обем до 1000 мл/32 грама. ❤ МЕДИЦИНСКИ И БЕЗОПАСНИ ТОРБИЧКИ ЗА УРИНА - Удобно и държи здраво торбички за краката с урината на място. ❤ УДОБЕН КОЛАН ЗА КАТЕТЪР - Моющийся и за многократна употреба,лесно моющийся и екологичен. ❤ РЕГУЛИРУЕМ ЧАНТА ЗА КАТЕТЪР С ПОЯСНЫМ КОЛАН - Също е на разположение за прилагане на опашка.Идеални за използване в дома или при пътуване, тези калъфи за Foley катетри може да се използва с инвалидными колички, скутерами, до леглото, в самолета или в кола. ❤ ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК ЗА ПАЦИЕНТА С БЪБРЕЦИТЕ - покупка без риск!Държи чантата си на място.Не е нужно да се притеснявате, че той ще падне или ще дръпнете ви за себе си.

Параметри на продукта

Продукти в категория