• Ново
darkflash INF8 120 мм АРГБ PWM Корпус Фенове с Контролер за Корпуса на КОМПЮТЪРА Система за Охлаждане на Компютър, 3Pin-5 В Целеви Фен Синхронизация на Системната Платка RGB (3 Бр ?

darkflash INF8 120 мм АРГБ PWM Корпус Фенове с Контролер за Корпуса на КОМПЮТЪРА Система за Охлаждане на Компютър, 3Pin-5

Rating 
BGN 31.99

Налично
Продуктът е наличен

[високоскоростен PWM вентилатор с безкрайно огледало]120-мм PWM вентилатор осигурява ниско ниво на шума, автоматично регулиране на скоростта и сверхшумную работа за максимална производителност за охлаждане на процесора. [Идеална производителност на охлаждане]е готово за висок разход на въздуха охлаждане на големи по обем, тиха работа като отличен избор за охлаждане на корпуса. [Работата е решена]9 остриета са проектирани с винтови резьбами и през почивните дни обем въздух, което позволява ефективно оптимизиране на въздуховод корпус. [Технология на тихи охлаждане]Фен е заобиколен от демпфирующей подплата от мек материал, който абсорбира вибрациите с висока скорост и осигурява безшумен ефект. [Адресуемый RGB-led]Адресуемый RGB-led създава на вашия компютър невероятни цветни светлинни ефекти, които може да управлява дънна платка с пристанище ARGB 5 В 3 p. Забележка : ако дънната ви платка не е пристанището ARB 5 В 3 p., трябва да закупите допълнителен контролер.120-мм PWM вентилатор осигурява ниско ниво на шума, автоматично регулиране на скоростта и сверхшумную работа за максимална производителност за охлаждане на процесора.Адресуемый RGB светлина носи на вашия компютър невероятни цветни светлинни ефекти, които може да управлява дънна платка с пристанище ARGB 5 В 3pin.

Параметри на продукта

Продукти в категория