• Ново
Детска конец за зъби MinLan Без флуор, Детски зъбни конци, без мирис, 50 Броя, Меки и высокопрочные, 4 Цвята във формата На морски животни, които Правят Използването на зъ?

Детска конец за зъби MinLan Без флуор, Детски зъбни конци, без мирис, 50 Броя, Меки и высокопрочные, 4 Цвята във формата

Rating 
BGN 43.44

Налично
Продуктът е наличен

【Благородна】Детска флоссер е изработена от полимер хранителен материал,в сравнение с нейлоном и полиестер,по-високи разходи;предимства-висока якост,по-устойчива и сравнително мазен, лесно я съборят,да не се повредят зъбите. 【Специално за деца】Флоссеры децата приемат 4 форми на морски животни цветове привличат интереса на децата, позволяват на децата възможно най-скоро работят навици за устната кухина. 【Нескользящая дръжка】Удобна дръжка, предназначена за ръце, детски размер. 【Преносимо и достатъчно количество】Брой 50 прави ежедневно почистване на паста за зъби-удобна и лесна.Преносима опаковка от кръгла банки,подходяща за различни поводи у дома, пътувания, партита. 【Гаранция за обслужване на】100% гаранция за връщане на парите, ние предоставяме само високо качествени продукти, така че ние вярваме, че ще останете доволни от паста за зъби на нашите деца.Ако имате някакво недоволство нашите детски флоссерами, моля, свържете се с нас и ние ще ви възстановим пълната стойност.Без Мирис,Без Флуор.Качество на ниво хранителни продукти.Висока якост, лесно се чупи.Малък коефициент на триене,не вреди на зъбите. 4 цветни форми на морски животни,които правят и забавни четка за зъби.Удобна дръжка, предназначена за детски ръце.Удобен за пътуване, преносим.Висока якост, без отпуснатост, без пух, без счупвания.С устойчива и сравнително мазен, с малък коефициент на триене.По-малко вреда за вашите зъби.Въз основа интерес деца, позволете на децата си колкото е възможно по-скоро работят навици за устната кухина.Изискан пътен калъф за всяко дете.Направете го бързо и лесно да се направи, където и когато пожелаете.Неприятно е,без фтористых хранителни продукти с висока здравина, лесно наруши малък коефициент на триене,да не увреждат форми на морски животни цвят зубьев4,Прави почистване на зъбите паста за зъби-лесно и забавнее.Удобна дръжка, предназначена за детски ръце, удобна за пътуване, преносима.

Параметри на продукта

Продукти в категория