• Ново
Помпа за изпомпване на гуми DC 12 Портативен Въздушен Компресор, Въздушна Помпа за кола с led подсветка Дигитален Манометър 150PSI Помпа за Гуми за Автомобилни Гуми, Мото?

Помпа за изпомпване на гуми DC 12 Портативен Въздушен Компресор, Въздушна Помпа за кола с led подсветка Дигитален Манометър

Rating 
BGN 15.99

Налично
Продуктът е наличен

[ИНТЕЛЕКТУАЛНИЯ ВЪЗДУШНА ПОМПА] Помпа, въздушен компресор е конфигуриран с 5 нива на налягането в гумите, като автомобили, suv, велосипед, мотоциклет и топката.Вградени блокове на налягането в гумите директно могат да се сменят с помощта на една проста бутона "M".Не трябва да се тревожи за прекалено много помпане. [ПРЕНОСИМ И КОМПАКТЕН]Помпа за изпомпване на гуми е с уникален дизайн, това е преносимо устройство за съхранение и носене(общо 1 лира).Той може да бъде поставен в кола, къща, мотоциклет, раница, което го прави въздушни компресори идеален аксесоар за автомобили. [УДЪЛЖАВАНЕ на 153,6 ИНЧА] Дължина на захранващия кабел на преносим въздушен компресор за автомобилни гуми-118 см, дължина на захранващия кабел-25,6 инча, което е достатъчно, за да може лесно да се достигне до предните и задните гуми.Какъв удобен въздушен компресор!. [ЦИФРОВ ДИСПЛЕЙ И led ПОДСВЕТКА] Преносим въздушен компресор с манометром, той може да показва налягането в килограм/кв. инча, бар и KG / CM2, и с вградена led подсветка.Помпа за гуми не само работи добре през деня, но и помага за лесно регулиране на налягането в тъмното. [Покупка без да се тревожи] ако имате някакви проблеми с вашите електрически въздушен помпа, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние сме винаги готови да ви помогнат.Вашето удовлетворение винаги е наш основен приоритет.

Параметри на продукта

Продукти в категория