• Ново
NAOEVO 7 240 W LED Зелен Кехлибар и Бял Цвят, 6 Режима с Функция за запаметяване на Растерна ефекта на светлинни Светлинен Индикатор , 24000lm Водоустойчив Офроуд Противотуман?

NAOEVO 7 240 W LED Зелен Кехлибар и Бял Цвят, 6 Режима с Функция за запаметяване на Растерна ефекта на светлинни Светлинен

Rating 
BGN 31.19

Налично
Продуктът е наличен

[6 режима] - 6 Уникални режими, които регулират режим на опашката, като преминете светлини(бял/амбър/бяло и амбър/бял стробоскоп/амбър строб/ бяло и амбър strobe).Жълта светлина има силно проникване, чудесно за предупредителни светлини, фарове за мъгла, фарове или други ситуации с ниска видимост .Бяла светлина може да се използва като светлини за шофиране или работа фенери.Намерете "B08 M5 XNVTD", за да си купя колан кабели НАОЕВО модернизирана версия, използвана за превключване на различни режими и функция памет. [Водоустойчива тест IP68] -Ние сме добавили още два винта за подобряване на водонепропускливост.Ние погружаем светлинна ивица на един метър вода за 5 часа, а те все още работят перфектно под вода.Независимо от това, буря, вали дъжд или да вали сняг, тя все още работи перфектно. [Супер ярък] Конструкция на комбиниран лъч с точков потока.Точков лъч за дългите разстояния облъчване, лъч на прожектор за широка зона на преглед.Чипове SMD3030, излъчвайки ярка светлина 6500 К и супер жълта светлина 3000 До с мощност 240 W и 24000 лумена, увеличават зрителното поле на софтуер за сигурност, са идеални за шофиране извън пътя през нощта. [Експлоатационен живот от 50 000 часа] - 10 ребра за охлаждане на задния панел led ходови светлини за разсейване на температурата на околния въздух.Той осигурява максимална циркулация на въздуха и помага на led лампам бързо да се охлади по време на работа, което на практика удължава продължителността на живота над 50 000 часа. [Широко приложение] - Подходящ за различни джипове/ джипове/ ванове/ atv/ UTV/ камиони/лодки с напрежение dc 9-30 Lv Светлинна лента е идеален за използване като выключенных пътни светлини, работни светлини, фарове за мъгла, фарове, ходови светлини и т.н. Добър избор за пътуване, междуселищни превози и осветление на вътрешния двор. [Функцията на паметта и функцията за нулиране] - Led индикатор NAOEVO има уникална функция памет, светлинен индикатор за автоматично възстановяване на състоянието от последния работен режим, когато сте го използват втори път.Ако тези показатели се намират в различни режими, натиснете бутона "MODE" окабеляването на NAOEVO в продължение на 3 секунди, за да рестартирате, за бързо премахване на проблеми с режим на синхронизация.Теглене на кабели NAOEVO се продава отделно. [Поддръжка NAOEVO] - Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, например, изпратете неправилни елементи, липсващи аксесоари, счупена скоба или изтичане на вода, ние можем да изпратим или да върне парите.

Параметри на продукта

Продукти в категория