• Ново
Комплект за ремонт на гуми DeShan 70ШТ, Комплект штекеров за тежки гуми, с гъвкави инструменти за ремонт на гуми за премахване на пробиви и плоски штекеров за автомобил?

Комплект за ремонт на гуми DeShan 70ШТ, Комплект штекеров за тежки гуми, с гъвкави инструменти за ремонт на гуми за премахване

Rating 
BGN 16.79

Налично
Продуктът е наличен

[ 70 на 1 ] : Видове инструменти, покриващи различни видове пробиви.Т-образна дръжка и клещи позволяват да се плътно и здраво, за да запази сцепление при извършване на ремонт на гуми. [ По-трайно ] : Обвивка, устойчива на ръжда, водоустойчив и бесцветна, притежава силна амортизация, не се поддава на стареене, могат да издържат на най-сложните ремонти, осигурява най-добрата херметичност на гуми. [ Специализиран дизайн ] : Дръжка ремкомплекта е изработена от стомана с висока якост, за да се осигури по-голяма мощност и усещането, стриктно спазване на най-високите производствени стандарти, с ергономичен дизайн. [ Универсален ремонт на безкамерни гуми ] : Нашият комплект за ремонт има широка гама от приложения, идеална за автомобили, мотоциклети, atv-та, трактори, косачки, джипове, ремаркета, джипове, камиони, играчка трактори, ремаркета и т.н. [Надеждно обслужване] Ако срещнете някакви проблеми в период на покупка, моля, свържете се с нас по всяко време, и ние ще ви предоставим най-професионално и навременно обслужване.Размер : 70 бр.

Параметри на продукта

Продукти в категория