• Ново
УрСИМ Плюшени, Меки Кукли от Динозавър, за малки деца,Кукли, животни Тираннозавра с подвижна уста,Подарък играчка Динозавър за деца от предучилищна възраст,Куклен ?

УрСИМ Плюшени, Меки Кукли от Динозавър, за малки деца,Кукли, животни Тираннозавра с подвижна уста,Подарък играчка Динозавър

Rating 
BGN 13.59

Налично
Продуктът е наличен

【Очарователен ръчно кукла динозавър】- Нова ръчно кукла тираннозавра излиза към нас!Ръчно кукла с подвижна уста изкусно съчетава в себе си отлична форма с цялостна информация!Детето ви също така може да разберете външния вид и характеристиките на трисератопс. 【Идеални подаръци】 : Изберете тази игривую кукла за деца като подарък за рожден ден, Коледа, Хелоуин или Великден за вашите момчета и момичета-мъдър избор.Добре замислено и добре направени перчаточные кукли с пухкава глава на динозавър, несъмнено ще спечели сърцето на вашето дете!. 【Безопасен и висококачествен материал】 : Използвайте стилен плюш и плат, за да се постигне ефект на мекота, устойчивост, безопасност.Децата ще се чувстват уютно, като кукла-животно.преди децата ще се люлее и да маха плюшени ръчни кукли, можете да се измие и ги подсушете, за да чисти. 【Иновационен и образователен】 : Децата да подреждат куклени представления, с помощта на меки кукли домашни любимци.Позволете на децата да използват въображението за игри, развиват интелекта, да увеличи концентрацията, да им помогне да изразяват чувствата си и да общуват по-добре. 【Гъвкавост】 : Преди лягане използването на творчески кукли, създадени за сюжетного време, може да осигури добър сън на вашите деца.С участието на ръчните кукли домашни време, партита и учебни дейности също ще станат по-интерактивни и забавни!.Цвят : Кафяво.

Параметри на продукта

Продукти в категория