• Ново
Авто Авто Визуален Обратната Резервен Радари Комплекс с 4 Сензори за Паркиране Led Дисплей Определяне на Разстояния Информация Изход Звуков Сигнал за Звуково Преду?

Авто Авто Визуален Обратната Резервен Радари Комплекс с 4 Сензори за Паркиране Led Дисплей Определяне на Разстояния Информация

Rating 
BGN 14.79

Налично
Продуктът е наличен

【Висок клас радар за паркиране】Тази система радар за паркиране на автомобили Pinsona се състои от 4 ултразвукови датчици, цифров блок за управление и на led дисплея, което значително улеснява работата на паркинга на всяко превозно средство. 【Интуитивен дисплей】Този паркинг радар не само да предупреждава за sonic сигнала, но също така показва и информация за разстояние.Цветен led дигитален дисплей показва разстоянието между автомобила и пречка.Звуков сигнал ще бъдат раздадени по-често, когато разстоянието ще се приближават.Предотвращайте бъдещи опасни и скъпи сблъсък. 【Лесна инсталация】Led дигитален дисплей И лесно инсталиране, с пълно подробно ръководство на английски език.Идеален за вашия автомобил с универсална дыроколной трион.Идеален за вашия автомобил с универсална дыроколной трион.С помощта на сверлильной главата удобно пробиване на отвор на бронята на автомобила. 【Най-добрият избор】4 сензора са на антифриз, водоустойчиви и сейсмостойкими.Предотвращайте в бъдеще опасни и скъпи сблъсък, защитени от замръзване и дъжд. 【Гаранционен срок】Pinsona ви гаранция от 12 месеца.Можете да се свържете с нас по всяко време с всеки проблем, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема.Цвят : Черен.

Параметри на продукта

Продукти в категория