• Ново
NAOEVO 7 240 W LED Зелен Кехлибар и Бял Цвят, 6 Режима с Функция за запаметяване на Растерна ефекта на светлинни Светлинен Индикатор , 24000lm Водоустойчив Офроуд Противотуман?

NAOEVO 7 240 W LED Зелен Кехлибар и Бял Цвят, 6 Режима с Функция за запаметяване на Растерна ефекта на светлинни Светлинен

Rating 
BGN 31.19

Налично
Продуктът е наличен

[6 Режима] - 6 Уникални режими, които регулират режим на опашка, за превключване на светлините(бял/амбър/бял s разликата между светлини режим NAOEVO 6 и конвенционалните led светлини?. Функция памет е изключителна функция на NAOEVO.Светлинен панел NAOEVO 6 режима могат да се използват за офроуд, приключения в джунглата.Amber light притежава висока проникваща способност, работи перфектно като предупреди светлина, възстановяване на сигнала или led фарове за мъгла, фаровете.Бяла светлина се използва за led ходови светлини или работни светлини.Въпрос : За какво ни е жълто проводник?. Жълто проводник се използва за интелектуална функция памет.Въпрос : Не е водоустойчив?. IP68 водоустойчив.Ние поставихме на светлинна панел във вода до 1 метър за 3 часа, и те все още работят перфектно под вода.Ще добавя още два винта за подобряване на водоустойчивост.Въпрос : Липсващи аксесоари, счупена скоба или изтичане на вода?. Можете да се обърнете за помощ чрез страницата за поръчка, ние ще ви дадем задоволително решение.Въпрос : Когато те са включени два източника на светлина не са синхронизирани в един и същ режим.Какво трябва да направим?. Изключване на този, който е включен напълно, след това щракнете върху режим, докато вторият показател няма да се окаже в същия режим.След това изключете ги и двете, отново включете първият източник на светлина и да ги включите.Решение на първото : (Купете си колан, тел подобрена версия на NAOEVO).Натиснете бутона "РЕЖИМ" окабеляването на NAOEVO в продължение на 3 секунди, за да се рестартира, за бързо премахване на проблеми с режим на синхронизация.Решение второ : .Стъпка 1. Изключете жълто проводник на една светлинна панел (при условие, че светлинна лента A е бяла и остава в този режим след прекъсване на захранването).Стъпка 2. Друга светлинна ивица (при условие, че светлинна ивица B е с жълт цвят ), настройте режима с бяла светлина.Стъпка 3. След това отново включете жълто проводник. (светлинна ивица А).Стъпка 4. В това време двете светлинни ленти с бял цвят, може да получите на режим едновременно.Вид светодиоди : SMD3030-Мощност на светодиодите : 240 W(120 W/в)на Светлинния лъч : Прожектор и прожектор Работна температура : -22 ℉~158 ℉Лумена : 24000 LM (12000 LM всеки)Работно срок на експлоатация : 50 000 часа Монтаж на стена : Регулируема цветна температура : 6500 K (Бяла светлина)/3000 До(Амбър лъч)Водоустойчивост : IP68 Водоустойчив, защита от корозия, за Защита от земетресения, Антикорозионна.Работно напрежение : 9-30 dc(подходящ за всички автомобили 12 v/24).

Параметри на продукта

Продукти в категория