• Ново
Светски Лек Комплект За закуска От Яйца, Микровълнова Печка За Готвене на Яйца, Хранителни Сейф и Безплатен Производител на Яйца Без BPA Лесно За приготвяне на Закус?

Светски Лек Комплект За закуска От Яйца, Микровълнова Печка За Готвене на Яйца, Хранителни Сейф и Безплатен Производител

Rating 
BGN 6.39

Налично
Продуктът е наличен

ИНСТРУМЕНТ ЗА ГОТВЕНЕ : вие ще получите котел за яйца 2 бр. и маслена четка 1 бр., която ще ви помогне бързо да приготвяте вкусни яйца за семейството на сутринта.ХРАНИТЕЛНО-вкусовата БЕЗОПАСЕН МАТЕРИАЛ : Изработен е от висококачествен хранителен пластмаса, нетоксичен, без BPA е полезен аксесоар за приготвяне на храна за цялата кухня.Микровълнова печка и безопасно.ИЗИСКАН ДИЗАЙН : Дизайн на панти на капака предпазва от пръски, като ви помага да приготвяте вкусна закуска с яйчен кексом и вашия сандвич за семейството.ЛЕСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Просто смесете яйцата и добавете ги в микровълновата фурна, заедно и с други съставки.6 секунди яйца ще бъдат в добра форма.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : идеален за приготвяне на закуска със сандвичи, лавашем, питки и т.н. Добър с кухненски инструмент за натоварен сутринта.

Параметри на продукта

Продукти в категория