• Ново
12 vdc най-Добрият въздушен компресор за изпомпване на гуми с датчик, Портативен въздушен помпа на 150 psi за автомобилни гуми, камиони и надуваеми изделия, Комплект за р?

12 vdc най-Добрият въздушен компресор за изпомпване на гуми с датчик, Портативен въздушен помпа на 150 psi за автомобилни

Rating 
BGN 47.98

Налично
Продуктът е наличен

? БЕЗПЛАТЕН ДВОЕН БОНУС УНИВЕРСАЛЕН КОМПЛЕКТ ЗА РЕМОНТ на ГУМИ И ЧАНТА ЗА НОСЕНЕ попълнете този великолепен комплект!Всички компоненти на горивната помпа, въздушен компресор за гуми и този комплект за ремонт на безкамерни спукани гуми от 8 части, внимателно се поставят в черен траен пластмасов калъф за носене/съхранение размер на 13,4 х 7,5".Устойчива на плъзгане, антивибрационна и амортизирующая гумена основа предпазва от шума и износването.Този висококачествен портативен въздушен помпа за изпомпване на гуми за автомобила е оборудван высокоточным манометром на налягането в гумите, резервна предохранителем за запалката, противоплъзгаща се дръжка и щипка, за да свържете устройството директно към устройствения батерията (за използване, когато напрежение в гнездото на запалката под 15 В).Описание на продукта и Технически характеристики на въздушен компресор : ????Напрежение 12 vdc ????Мощност 180 W ???? Максимална сила на тока 15 A ??????????????Максимално налягане 150 паунда на квадратен инч ????Производителност 35 Л/мин ????Продължителност 10 мин. Помпа с мощност 180 W възгордява автомобилна гума среден размер от спаднала до 35 паунда на квадратен инч само за 2-3 минути, или 3-4 гуми за една 10-минутна операция!И всичко това в непритязательно компактно устройство с размерите на 6,2 х 4,5 инча, което не се нуждае от излишни неприятности, е портативно и удобно да се съхранява.Инструкции за Експлоатация : 1.С 3 включени дюзи за напомпване на компресора също ще бъде помпане на велосипеди, велосипеди, топки, надуваеми дюшеци, спортни съоръжения и други надуваеми изделия.Защита от топлинно претоварване автоматично изключва компресора през 10 минути, за да се предотврати прегряване и последващо увреждане на устройството. ? КОМПАКТНО БЪРЗОДЕЙСТВАЩ УСТРОЙСТВО POWERHOUSE може да се похвали с мощен двигател с директно задвижване, осигуряващ максимално налягане в гумите 150 паунда на квадратен инч и впечатляващ разход на въздуха е 35 л/мин. Включете въздушен компресор и изчакайте, докато не бъде постигнато желаното налягане на въздуха. Поставете надуване на стволови вентила на гумата (при необходимост свържете удлинительный въздушен маркуч). ? ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ И КАЧЕСТВЕНИ ИНЖЕНЕРНИ КОМБИНИРАТ за създаване на трайни продукт, предназначен за дълъг живот!Всички компоненти са изработени от ултра силна метал или твърда пластмаса.

Параметри на продукта

Продукти в категория