• Ново
Фенерче за гмуркане, Водоустойчив Фенер за гмуркане Макс 2000 Лумена Акумулаторна фенерче за гмуркане Cree XHP35 HD LED,4 режима за Подводен led фенерче 150 м Подводен фенер В к?

Фенерче за гмуркане, Водоустойчив Фенер за гмуркане Макс 2000 Лумена Акумулаторна фенерче за гмуркане Cree XHP35 HD LED,4

Rating 
BGN 31.99

Налично
Продуктът е наличен

★Супер ярки светлини : Използвайте висококачествен led CREE XHP35 HD със срок на служба за повече от 50 000 часа.Максимална изходна яркост може да достигне 2000 лумена, което осигурява супер ярка бяла светлина под водата. ★Водоустойчив дизайн : Оборудван със специални затворени и конструкция на магнитен превключвател,ниво на водоустойчивост достига IPX-8 ,което ще позволи да потънат под вода на 150 метра. ★Устойчив на абразия и коррозионностойкий : Корпус от авиационен алуминиева сплав могат да издържат на по-голямо налягане на вода и притежава най-добрите антикоррозионными характеристики. ★Четири режима на осветление : Четири допълнителни нива на осветление, улесняват работата зрение в тъмното.И най-ниското ниво на осветление ви позволява да се наблюдава морски създания, не отпугивая им.Забележка : когато напрежението на батерията е прекалено ниско, има само три предаване.За да получите Turbe, моля, първо го заредете напълно. ★Универсална засаждане : основно се използва за водолазни работи, подводен риболов, спасителни работи,подводни археологически работи, обучение на водолазни с акваланг.Wurkkos WK20 S-това е малък и лесен страничната светлина за гмуркане с магнитен ключ.Използването на светодиоди XHP35 HD, алуминиев корпус 6061, водонепропускливост IPX8 прави WK20 S надежден в гмуркане, търсене, авариен използване и т.н. Той е снабден с напълно запечатани странично магнитен ключ, който осигурява висока водоустойчивост и лесна работа под вода.Максимална мощност 2000 лумена, разстояние на полета на 300 метра и време за работа повече от 3 часа, водолазный фенер WK20 S за различни условия на гмуркане, също е подходящ както за отдих гмуркане като основен източник на светлина, така и за дълбоко потапяне като резервен източник на светлина.

Параметри на продукта

Продукти в категория