• Ново
Калъф от 4 теми за Алекса Voice Remote 3-то поколение 2021, Защитно покритие за Пожар TV Stick 4k 2021 Подмяна на дистанционното управление е Съвсем нов силиконов калъф за притежат?

Калъф от 4 теми за Алекса Voice Remote 3-то поколение 2021, Защитно покритие за Пожар TV Stick 4k 2021 Подмяна на дистанционното

Rating 
BGN 6.39

Налично
Продуктът е наличен

【Светят в тъмното】Мек силиконов калъф свети в тъмното, което позволява лесно да се намери дистанционно управление, телевизор с огън.В тъмнината щеше да е много по-ярка, отколкото при силна светлина.(Калъф свети САМО в тъмното, моля, сложи го в тъмно място, за да провери кога ще получите калъф). 【Идеална за засаждане】Специално разработен за Пожар TV Stick 2021/ Alexa Voice Remote 3-то поколение 2021. Моля, потвърдете, вид на дистанционното управление, преди да поръчате. (Дистанционното управление на телевизора не е включен в комплекта). 【ПЪЛНА ЗАЩИТА】е Изработен от висококачествен силикон, осигурява защита от всички краища и особено ъглите, което предотвратява подхлъзването, пукнатини, драскотини или загуба на дистанционно управление. 【Ергономичен дизайн】Уникална защита бутони за регулиране на силата на звука и по-специално разработена комбинирана форма-всичко това най-вече за по-добро усещане на ръцете. 【Лесна инсталация】Уникален дизайн на корпуса лесно да се отстранява и да се инсталира.Устойчива на плъзгане, антипылевая, ударопрочная и моющаяся.Приятелски към децата. гаранция 1 година.

Параметри на продукта

Продукти в категория