• Ново
HIPOGT 100 Бр. Набор От Полировальных Полировальных Следа От Вълна, Филц С Хлопчатобумажным Покритие 3/32 Джолан Полиращи Колела С Опашка Въртящи Се Инструменти За Полир?

HIPOGT 100 Бр. Набор От Полировальных Полировальных Следа От Вълна, Филц С Хлопчатобумажным Покритие 3/32 Джолан Полиращи

Rating 
BGN 36.48

Налично
Продуктът е наличен

【Набор от абразивни шлифовъчни кръгове】Комплект от 100 БР монтирани памучни киномани, карета перална корона от вълна, филц, подходяща за повечето машини Rotay. 【Размер】Диаметър джолан е 2,35 mm. 【Ремонт вдлъбнатини】Полирани джанти позволяват да се постигне гладка, еднакво покритие и съвпадение на неравния терен с минимален размазыванием. 【Широко приложение】подходящи за различни видове полиране на вашите изисквания, като въртящи се барабани, за опесъчаване машина, бижута, почистване на решетки и премахване на боя, подходяща за смилане на машината rotay tools. 【Топло забележка】Абразивни кръг е консуматив, така че ние предлагаме 100 броя за подмяна по време на работа.Това е продукт, изработени от ултра-тънък мек памук и е подходящ за окончателно полиране.Комплектът включва 100 броя от функции, вградени памучни любители Диаметър 2,35 мм, които са напълно подходящи за полиране на бижута или други видове обработка на метал.можете да ги използвате с инструмент dremel,подходящ за wheelhead машини rotay tools Топло забележка - абразивни кръг е консуматив, така че ние предлагаме 100 броя за подмяна по време на работа.

Параметри на продукта

Продукти в категория