• Ново
Бичи Събирам GUOE-YKGM от естествена кожа, Бичът Събирам от естествена кожа, Изцяло изработени ръчно и здрав Черен Камшик, Луксозен сплетен Камшик за коне, Флоггер - иде?

Бичи Събирам GUOE-YKGM от естествена кожа, Бичът Събирам от естествена кожа, Изцяло изработени ръчно и здрав Черен Камшик,

Rating 
BGN 35.06

Налично
Продуктът е наличен

★ Материал : Изработен е от висококачествена естествена телешка кожа кожа.Висококачествени материали, безопасни, неядовитый и без мирис - Събирам от телешка кожа идеално за изгаряне на мазнини със старите, младите хора, юниорами, жени. ★ Размер : 150/200/250/300/350/400/450/500/600 см Дължина Можете да изберете желаната дължина - моля, изберете желаната дължина от падащото меню.Произведено в Китай по най-високите стандарти за качество, тези кожени камшици съчетават в себе си опростен, модерен външен вид и оптимална практичност. ★ Тренируйтесь навсякъде : компактен и лек, позволява лесно да се постигне максимално изгаряне на мазнини,тонизиране на мускулите и да достигне максимална физическа форма навсякъде.Забележка : Това не е играчка и не е подходящ за деца на възраст до 12 години. ★ Устойчива на плъзгане дръжка бреза : Изработени от нескользящих на белите дробове ергономичност градинарски дръжки с покритие и красива текстура, попиваща потта, неплъзгащи за допълнителен комфорт. ★ Универсален : използва се като спортни фитнес хлыста, хлыста за самозащита бойни изкуства, кожа хлыста ръчен труд за възрастните хора и въжета за силови тренировки и широко се прилага : чудесно за кроссфита, фитнес тренировки, спортисти и любители на спорта.

Параметри на продукта

Продукти в категория