• Ново
Колелото е с V-образна канавкой група за Врата с перевернутым рельсом Подвижен Алеята пътеки Замяна детайл Колело Шайба стълби Промишлена

Колелото е с V-образна канавкой група за Врата с перевернутым рельсом Подвижен Алеята пътеки Замяна детайл Колело Шайба

Rating 
BGN 13.27

Налично
Продуктът е наличен

? Изработена от висококачествена алуминиева сплав и пластмаса с дълъг срок на служба. ?Изработена от висококачествена алуминиева сплав и пластмаса с дълъг срок на служба. ?Лесен за инсталиране и лесен за използване, надежден и практичен аксесоар за стълби. ?Устойчив на абразия, коррозионностойкий, не е лесно да се повреди, е здрава за по-дълга употреба. ?Удобно за замяна, износени или старо колело шайба може да замени директно. ?Универсално колело с лестничным шкивом, компактен дизайн и висока надеждност.Функция : 1. Изработена от висококачествена алуминиева сплав и пластмаса с дълъг срок на служба. 2. Лесен за инсталиране и лесен за използване, надежден и практичен аксесоар за стълби. 3. Устойчив на абразия, устойчиви на корозия, не е лесно да се повреди, е здрава за по-дълга употреба. 4. Удобна за смяна, износени или старо колело шайба може да замени директно. 5. Универсално колело с лестничным шкивом, компактен дизайн и висока надеждност.Спецификация : Състояние : 100% чисто Нов Тип елемент : Колелото с лестничным шкивом Материал : Алуминиева сплав + Пластмаса Диаметър : Прибл. 4 см. / 1,6 инча Разстояние между дупките : Приблизително 6,5 см / 2.6 инча Диаметър на отвора : Около 0,5 см / 0,2 инча Обща височина : прибл. 4,5 см / 1,8 инча Обща дължина : прибл. 8 см / 3.1 инча Ширина : Прибл. 1,8 см. / 0,7 инча Зъбите на колелата : Прибл. 1 cm / 0,4 инча Тегло : прибл. 237 g / 8,4 грама Списък на пакетите : 4 x Колело шайба стълби Забележка : 1. Моля, оставяйте грешка 0-2 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Параметри на продукта

Състояние:
100% Чисто Нов
Вид на продукта:
Колелото на ролка Стълби
Материал:
Алуминиева Сплав + Пластмаса
Диаметър на:
Прибл. 4 см. / 1,6 инча
Разстояние до Дупка:
Около 6,5 см / 2.6 инча
Диаметър на отвора:
Около 0,5 см / 0,2 инча
Обща Височина:
Прибл. 4,5 см / 1.8 инча
Обща Дължина:
Прибл. 8 см / 3.1 инча
Ширина:
Около 1,8 см. / 0,7 инча
Канали На Колелата:
Прибл. 1 cm / 0,4 инча
Тегло:
Прибл. 237 g / 8,4 грама
Списък на пакетите:
4 x Колело Шайба Стълби :
Забележка:
1. Моля, оставяйте грешка 0-2 см от ръчно измерване. Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран по същия начин, на цвета на елемента, показани на снимките може да се различават малко от реалния обект. Моля, обърнете истински като стандарт. :

Продукти в категория