• Ново
Смесител за мивка в бара APPASO, Кухненски миксер от полиран никел с прибиращ пистолет от неръждаема стомана, Съвременен Смесител за баня с една дръжка, с Малък кран с ?

Смесител за мивка в бара APPASO, Кухненски миксер от полиран никел с прибиращ пистолет от неръждаема стомана, Съвременен

Rating 
BGN 50.39

Налично
Продуктът е наличен

【Безопасен и здравословен】Смесител за кухненска мивка, изработени от безоловно материал ОТ НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА, МЕСИНГ ядки, качествено с керамичен диск клапан, удароустойчив опаковка от ABS-пластмаса, осигурява качеството на водата.С кухненски смесител от полиран никел с подобрен режим за пръскане от корозия улеснява почистването. · Оборудван с технологията противотежест, за да направите вашата почистване на кухня по-гъвкави. · 20-инчов лъскав втягивающий маркуч позволява лесно да достигнете до всички области на мивки. · PVD усъвършенства " никелова завърши с дебел слой от никел >10,0 хм, по-добре 5,0., бр. · 5-слойная дълбока поцинкована метална декорация. · Наноматериал, устойчиви на отпечатъци от пръсти, петна, мръсотия и вода.Патентован Дизайн, Ви Прави Уникален. 100% оригинален дизайн, защитени с патенти.Ние се съсредоточаваме върху проектирането на крана и все повече се чувстваме волшебниками.Покритие от полиран никел, която създава безкраен образ.Класически дизайн излъчва уникален чар.Високата цена ви осигурява комфортно лукс.Най-добрият начин да се опита водата, да открие за себе си, за да кухненско вдъхновение и да живеят добре.

Параметри на продукта

Продукти в категория