• Ново
Регулируеми дъмбели Gintonique, Комплект гири, Комплект гири със свободни тежести 2, Гиря, Барабани, Набор лицеви опори, Домашна работа за мъже и жени.Общо тегло до 44 кило?

Регулируеми дъмбели Gintonique, Комплект гири, Комплект гири със свободни тежести 2, Гиря, Барабани, Набор лицеви опори,

Rating 
BGN 119.99

Налично
Продуктът е наличен

???【Комплект гири 6 В 1】 : Регулируеми дъмбели могат да бъдат обединени в четири форми на комплекта гири от 2(22 кг*2), geary, мряна и скоби за лицеви опори.Има 6 начина им на използване.Той ще отговори на различните нужди в тренировки за мъже и жени.Голямата стойност. ????【Регулируема тегло】 : Теглото на всяка гири може да се регулира до 6 килограма, 10 кг, 15 кг, на 22 паунда.С тегло може да се регулира от £ 5 до £ 17.С тегло на лег може да се регулира от £ 10 до 33 кг.Всеки член на семейството ще го харесат. ????【Домашна тренировка】 : Когато ви е необходим комплект гири за вашите домашни фитнес упражнения,нашите регулируеми дъмбели са много подходящи за вас, вие можете да промените формата си в съответствие с плана за обучение. ????【Лекотата на монтажа】 : В регулирания комплект гири ние ви предлагаме 4 винта от PVC и 4 заоблени, за да задоволи вашите нужди при превключване на отслабване за кратко време по време на тренировка.Събиране на тези аксесоари също е много интересно и лесно. ????【Екологично чисти материали】 : Външна част от комплекта гири навива на висококачествена PVC-материал, защищающим тялото и дома на пол. свързващ прът от разпенен памук 20 мм проектиран в съответствие с извити човешката врата, което прави ви по-приятен.След това, като част ще бъдат разделени, те ще заемат само 0,2 кв. метър.Имаме повече от десет години опит в производството на гири.При проектирането на тези регулируеми дъмбели първо се смятат за практичността на продукта и да се представим по-оптимизирани подобрения в детайлите.След това е добавена допълнителна функционалност.И е необходим за този комплект гири е по-красив, по-многофункционален и по-трайни.Регулируема комплект гири е много подходящ за вас, за да го купи за ежедневните домашни тренировки.С негова помощ вие ще имате гири, тежести, мряна и стойка за лицеви опори наведнъж.И можете да събирате различни тегла в зависимост от вашите нужди в упражнения.Така че това е голяма стойност.Повярвайте ни, това ще бъде вашият най-добър партньор за семеен фитнес.

Параметри на продукта

Продукти в категория