• Ново
4 Бр. Метални Капаци Състав на Вентила на Колелото на Автомобила за Автомобил Chevrolet Silverado Колорадо Сабурбан Тахо Малибу Камаро Круз Равноденствие Аудио Лого Стил Би?

4 Бр. Метални Капаци Състав на Вентила на Колелото на Автомобила за Автомобил Chevrolet Silverado Колорадо Сабурбан Тахо

Rating 
BGN 7.19

Налично
Продуктът е наличен

[Безопасно ]Нашите шапки състав клапан гуми са снабдени с гумени пръстени.Предотвратяване на спаднала гума и осигуряване на устойчиво налягане в гумите, за безопасно шофиране. [Процес] Еднократно леене под налягане, вкусно с галванично покритие на повърхността, позволява да се избегне окисляване на метала, ръжда, ефективно подобрява устойчивост на износване, текстура и блясък. [Безопасно] Всички прахозащитен капачки за джанти имат гумени пръстени, не позволявайте на въздуха при дълги и сложни пътувания. [Лесна инсталация] Лесен за инсталиране или премахване без никакви инструменти, Всеки може В Рамките на няколко секунди Прикрутить Шапки автомобилните колела на Стволови клапан Гуми!.Всеки един продукт, който предлагаме за продажба, се провежда щателна проверка преди продажба, за да се гарантира качество.Ако по някаква причина не сте доволни от нашия продукт, просто се свържете с нас.Цвят : (B#), за да silver1.

Параметри на продукта

Продукти в категория