• Ново
Щит Ангел Здрав Дървен Фурнир от Естествена Седалка За Тоалетна Метално Loops Лесно да се почистват От надраскване Американски Стандарт(Кръг,Тъмен Орех)

Щит Ангел Здрав Дървен Фурнир от Естествена Седалка За Тоалетна Метално Loops Лесно да се почистват От надраскване Американски

Rating 
BGN 16.56

Налично
Продуктът е наличен

【През ЦЯЛАТА РАЗМЕР】Моля измерете си тоалетна чиния, за да потвърдите, че имате нужда от кръгла размер.Нашите седалки за тоалетни чинии са ПОДХОДЯЩИ ЗА ВСИЧКИ АМЕРИКАНСКИ МАРКИ КАЗАНЧЕТА, включително Crane, Universal Rundle, Eljer, Delta, Bemis, Caroma, Gerber и ДР. 【ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТИ】Седалки за тоалетни чинии, изработени от эмалированного дърво, с материали и процеси, благоприятни за земята, също имаме и сертификат, издаден от КФН. 【ПРИЛОЖИМО МЯСТО】Екологично чиста и ретро-дървена капак на тоалетната чиния може да се комбинира с обзавеждане и декорация на вашата стая. 【СПЕЦИАЛНИ ПОДАРЪЦИ】Калъф за тоалетна и лифт за тоалетната ще бъдат дарени за безплатно заедно с нашия продукт. 【ПОКУПКА БЕЗ РИСК】Ние искаме да сме сигурни,че нашият клиент е доволен от нашия продукт, ето защо можете да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.Кръгла-16,5 инча.По-дълги-18,5 инча.

Параметри на продукта

Продукти в категория