• Ново
Малайзия Магнит За хладилник Световен Град на 3D Метален Силен Спомен Туристически подарък Китайски Магнит за Ръчно изработени плавателни съдове Творческа декора?

Малайзия Магнит За хладилник Световен Град на 3D Метален Силен Спомен Туристически подарък Китайски Магнит за Ръчно изработени

Rating 
BGN 5.20

Налично
Продуктът е наличен

СУВЕНИР - туристически сувенир от Малайзия.Това е чудесен подарък за семейството и приятелите.ХАРАКТЕРИСТИКИ-Размер : Около 5~9 виж е Изработен от метал.Китайското 3 D-плавателни съдове, ръчна изработка.КОЛЕКЦИЯ - това е една добра колекция.В нашия магазин с над 1000 заглавия туристически сувенирни магнити за хладилник от повече от 150 страни и региони.ГЪВКАВОСТ-Нанесете красиви магнити на всяка метална или магнитна повърхност, като магнитна дъска, хотел, карта, хладилници, климатици, гардероби, перални машини, магнитна дъска, сухо изтриване, офис файлове ютия и т.н., А също така да изрежете снимки и лента за съобщения. 100% ГАРАНЦИЯ за ВРЪЩАНЕ на ПАРИ-Ние сме толкова уверени, че ще се грижиш за тези магнити за хладилник до края на живота си, и ако по някаква причина не сте напълно доволни, ние ще ви върнем 100% от вашата покупка.Моля, просто се свържете с нас.НАЙ-ПРОФЕСИОНАЛЕН МАГНИТ ЗА ПЪТУВАНЕ ИЗ ГРАДА!!! 1. Брой - 150 страни, 1000 градове, повече от 3000 модела.Моля, отделете или кликнете върху марка "Weekinglo souvenir е", за да видите повече от 3000 градски туристически магнити.В нашия магазин можете да намерите всеки град, в който да се ходи!2. Качество-Професионален фабрика стикери за хладилник от Китай с 28 годишен опит в производството на стикери за хладилник. 100% ръчна работа и строг контрол на качеството на продуктите!3. Цена-Цена по цена на производителя гарантира по-добра цена при същото качество!4. Индивидуални-Ако имате нов дизайн, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще се радваме да го настроите лично за вас.5. Експресната доставка са гарантирани в рамките на 7-15 работни дни.(Премахване на някои неконтролирани причини, като тайфуни, земетресения, войни и т.н.).

Параметри на продукта

Продукти в категория