• Ново
Ръчно Отпариватель За пътуване, Ютия За дрехи, Херметически на 360°, Без Плевков, Бързо загряване за 40, Резервоар за вода с Голям Капацитет, за домашния офис

Ръчно Отпариватель За пътуване, Ютия За дрехи, Херметически на 360°, Без Плевков, Бързо загряване за 40, Резервоар за

Rating 
BGN 77.11

Налично
Продуктът е наличен

Напълнете резервоара със студена вода. 【Всички видове тъкани】Всичко, което ви трябва, за да гали всяко парче плат на дома или пътувате, като например органични материи, смес от найлон, вълна, памук, лен и др. 【Сгъваем и преносим】Нашия окачен корпус за пътуване в сгънат вид е само от 10 см, сложете го в багажа по време на пътуване, този компактен и лек дизайн може да ви спести пространство. Водна пара се съдържа в резервоар за вода, защото всеки продукт е тестван.Оборудван е с уникална нова технология вградени отоплителни елементи, този продукт поддържа готвене на пара, така и гладене, в зависимост от вашите индивидуални нужди с по-професионални услуги по гладене. 【Ръчно параход】1200 W подобрени нагревателни елементи,отопление на 40 С, широка парна корона с керамично покритие за бърз и ефективен резултат, 2 режима на пара(СРЕДНА ИЛИ ВИСОКА) за опции, премахване на бръчки и обновяване на тъканите, по-малки и компактни, идеални за пътуване или за съхранение на багаж в офиса.суха пара 150℃ може ефективно намаляване на тъкани в най-кратки срокове и да се изпари влагата с остатъчно топло, което ви изгубени вид.Използвайте парна затвор, за да се получи непрекъсната пара.ЗАЩО ИЗБРАХТЕ НАШИЯ ОТПАРИВАТЕЛЬ ЗА ДРЕХИ?Ръчно отпариватель за дрехи може да се използват за висока двойки и голяма дъска за гладене с постоянна температура, за ефективно и бързо разглаживать бръчки по дрехите.Производителност на пара до 14±3 г/мин.В някои случаи ще заменим или отремонтируем му. 【По-голям капацитет и устойчивост】210 мл с най-голям капацитет на резервоара осигурява най-добрият изход за пара и увеличава продължителността на работа с до 10 минути, което намалява необходимостта от честа добавяне на вода. Тъй като отпариватель осигурява гладене, не отваряйте отвор за пара върху части от тялото, за да се предпазите от изгаряне.Препоръчва дестилирана вода, за да се избегне образуването на котлен камък или заключване на течаща вода.Той е на 100% защитено лесно премахва бръчки. При добавяне на вода тя трябва да бъде под най-високото ниво на водата. 【Липсата на пръски вода и работния ъгъл на 360º】с помощта на най-модерната технология за изпомпване на вода и подаване на пара, ни отпариватель дрехи може да се използва за плоски и вертикално гладене, дори и с главата надолу. Моля, прочетете инструкциите за експлоатация преди употреба.Ние ще ви изпратим електронна карта карта на сума, равна на покупната цена на вашия продукт.Спецификация : Име : Портативна дъска за гладене, машина за дрехи Панел : Панел от неръждаема стомана Мощност : 1200 W Размер на продукта : Дължина 10*Ширина 6,2*Височина-18 см [сгънати в състояние да]Капацитет на резервоара за вода : 210 ml нето Тегло на продукта : 0,55 кг Аксесоари : Мерителна стаканвремя за загряване : 40с Съвети : 1.Той е лесен за използване, не ръси с гореща вода по дрехите и не оставя петна. в съчетание с дъска за гладене с нагрява при постоянна температура позволява бързо разглаживать и разглаживать дрехи.

Параметри на продукта

Име:
Ръчно дъска за гладене, машина за дрехи
Панел:
Панел от неръждаема стомана
Силата на:
1200 W
Размери На Продукта:
Дължина 10*Ширина 6,2*Височина-18 см [в сгънат състояние]
Капацитет на резервоара за вода:
210 мл
Нето тегло на продукта:
0,55 Кг
Аксесоари:
Мерителна чашка
Време на загряване:
40-ТЕ ГОДИНИ
1. Водна пара се съдържа в резервоар за вода, тъй като всеки продукт е тестван. :
2. Тъй като отпариватель осигурява гладене, не отваряйте отвор за пара върху части от тялото, за да се предпазите от изгаряне. :
3. При добавяне на вода тя трябва да бъде под най-високото ниво на водата. :
4. Напълнете резервоара със студена вода. Препоръчително е да използвате дестилирана вода, за да се избегне образуването на котлен камък или запушени водопроводни тръби. :
5. Моля, прочетете инструкциите за експлоатация преди употреба. Бутонът за захранване е предназначена само за свързване на захранването. Използвайте парна затвор, за да се получи непрекъсната пара. :

Продукти в категория