• Ново
калъф за cd-та alavisxf xx, Притежателят на своята практика за DVD Капацитет 432, Тежкотоварни с цип, Защитен Органайзер за Съхранение на Филми, Чантата за Пътуване в Домашни?

калъф за cd-та alavisxf xx, Притежателят на своята практика за DVD Капацитет 432, Тежкотоварни с цип, Защитен Органайзер

Rating 
BGN 20.79

Налично
Продуктът е наличен

♪♪Капацитет 432♪♪ : Нашият калъф за cd-та голям капацитет капацитет 432 cd-DVD диск, така че можете да спестите повече място за организиране на вашите вещи.Калъф за съхранение на cd-та може да защити любимия си диск от прах, драскотини, счупвания и други повреди. ♪♪Материал премиум-клас♪♪ : Калъф е изработен от найлон, траен и мек, за да защитите вашия cd-диск от увреждане.Ръкавите са изработени от полипропиленова тъкан и нетъкан текстил, на ръкава за cd-та има най-горния езика, който е предназначен за защита на DVD диск от изплъзване. ♪♪Цип♪♪ : Има конструкция с цип, за защита на вашите cd-та от падане, а с 432 вставленными DVD дискове мълния, все още лесно може да се затвори.Дизайн с цип е много лесен за използване, децата могат лесно да се отварят и затварят. ♪♪Спестяване на пространство♪♪ : У вас има този проблем, обложки на cd-та са прекалено много, и когато ви е необходим диск, не можете да го намерите?Наличието на организатор за съхранение на 432 може да реши проблема и да се спести място за вашия дом, шкафове, автомобили и така нататък.Съхранявайте вашия cd-диск в ред и почистете вашия дом и кола. ♪♪Обърнете внимание♪♪ : Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към физическия елемент.Ако имате някакви въпроси относно вашата поръчка, моля свържете се с нас.ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши проблема за вас.

Параметри на продукта

Продукти в категория