• Ново
Двойна котела за дрехи - Ръчно Парна Ютия Преносим Начало и Пътен двойна котела за дрехи Лека Подвесная дъска за Гладене, Машина (Жълт)

Двойна котела за дрехи - Ръчно Парна Ютия Преносим Начало и Пътен двойна котела за дрехи Лека Подвесная дъска за Гладене,

Rating 
BGN 19.84

Налично
Продуктът е наличен

【Гладене】 : при висока температура, силна пара може да лесно гладене на дрехи, пердета, чаршафи, калъфки за възглавници и т.н., По-специално, необходимостта от вертикално гладене на дрехи (например, костюми и т.н.). 【Преносим мини-парна ютия】 : Насладете се на глажкой по всяко време и на всяко място, което прави пътуването по-изискан и стилен; домашно съхранение за удоволствие от гладачни услуги по всяко време и на всяко място; бизнес пътувания и правят пътуването по-изискан и стилен. 【Почистване】 : Висока температура и силна пара може лесно да се разтвори и да премахнете мазни петна, замърсявания и петна от мухъл от повърхността и кожата домакински продукти.при выбросе высокотемпературного двойка едновременно могат да се почистват повърхността на предметите, да почистите лесно и бързо, ефекта е забележителен. 【Премахване на упоритите бръчки】 : Ръчно парна ютия използва бутона стартиране за ефективно премахване на бръчки.Премахване на бръчки, не само за дрехите, но и за пердета, покривки, легла, мека мебел и т.н., Парни бръчки : . 【Най-добрият подарък】Чудесен подарък за приятелите и семейството си, ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.ние ви обещаваме да ви предложим нашите най-добри услуги!.Цвят : Жълто.

Параметри на продукта

Продукти в категория