• Ново
Автомобилни led лента, Многоцветни вътрешни автомобилни фарове RGB,16 Милиона цвята 5 в 1 с оптоволокном 236 сантиметра, Комплекти осветление RGB,с Активна функция на звук?

Автомобилни led лента, Многоцветни вътрешни автомобилни фарове RGB,16 Милиона цвята 5 в 1 с оптоволокном 236 сантиметра,

Rating 
BGN 23.66

Налично
Продуктът е наличен

Някои цветя и начини за вашия избор : Осветление на атмосферата на автомобила се предлага с led лента RGB, включващо повече от 16 милиона цвята, 29 ефекти стил осветление. Избирайте между статичен, цветни скокове, одноцветным преминаването отслабване, двухцветным преминаването отслабване, постепенна промяна или стробоскопической светкавица с регулируема скорост и яркост.Покажете своето околното осветление на семейството си или приятели.Музикален режим : Led музикална лента с вграден микрофон, led фарове вътрешността на колата могат лесно да се синхронизира с всякакъв вид музика.Цвят и скоростта на светлината автоматично се коригира инвестиционната под любимите си песни, насладете се на промяната на светлината с помощта на стереомузыки и вашия глас.Интелигентно управление на приложенията : Интуитивно приложение "Фенер Лотос", съдържа 16 милиона цвята, много динамични светлинни ефекти и лесен за използване режим на САМ.Включване/изключване на осветление, регулиране на нивата на яркостта или промяна на цвета на едно натискане на бутон.Безопасен за употреба : Околната светлина има работно напрежение 12v, със защита от късо съединение и функция памет.Водоустойчива IP65, изключително низкотемпературный, може да бъде докоснат и безопасен за деца.Лесна инсталация : led Led RGB може да се намали употребата, отрежете част може да се изхвърли, дължина на собствеността не засяга използването на останалата част.Той е в пропастта, че може да осигури на автомобила добър двигател ефект и да направите вашия автомобил чист.Универсален за всички леки и товарни автомобили.Стъпки за инсталиране : . 1. Пропуснете оптични влакна чрез прозрачна тръбичка. 2. Поставете прозрачната тръба в празнина. 3. Отрежете в съответствие с дължината на инсталационния положение. 4. Свързване на оптични влакна към светодиоду и затегнете винтовете. 5. Скриване на кабели и светодиоди.Ако вратата на колата раздвинута : Скриване я на вратата на колата или на централната конзола и на арматурното табло.Ако не е пързалка отвори вратата на колата : Можете да скриете led под подложка за краката или да си го сложите на пода или на други места, които ви харесват.Стъпки за свързване към приложението : . 1. Сканирайте QR код на контролния панел или намерете "Фенер Лотос" в магазина за приложения. 2. Включете Bluetooth на вашия телефон. 3. Отворете приложението и включете светлината. (Включете Bluetooth в приложението, вместо настройките на мобилния телефон).

Параметри на продукта

Продукти в категория