• Ново
Близнаци и Гений 2 елемента Строителни Машини Играчка Самосвал и багер Набор от Тежки Метални Багери и самосвали в мащаб 1/50 Гласове под натиска на Инженерни Превоз?

Близнаци и Гений 2 елемента Строителни Машини Играчка Самосвал и багер Набор от Тежки Метални Багери и самосвали в мащаб

Rating 
BGN 69.44

Налично
Продуктът е наличен

【Високо качество】Molded под налягане модел 2 в 1 комплект строителни играчки се предлага с 1 гласове экскаватором и 1 самосвалом. 【Осигуряване на въображението】ще Предостави на децата си часове игра на въображението.Също така е подходящ като коллекционного на обекта или за това, че той е бил добре показани. 【Моделиране】Метален гласове багер изглежда като истинска тежка строителна машина, която вие обикновено виждате на строителната площадка с изключително подробно ориентирани външния си вид. 【Реалистични детайли】Molded модел на високо качество и отлични детайли, така че да можете да усетите реалността на Инженерни машини у дома. 【Забележка】Продукт се състои от 70% от метал и 30% от пластмаса, има дребни детайли.Не е за деца на възраст до 3 години, Използването на деца на възраст до 8 години трябва да се следи за възрастни,С Оригинални Цветни Прозорец предавателна кутия, може да бъде Подарък и Домашни колекции.

Параметри на продукта

Продукти в категория